PORTFELJ POTROŠNIŠKIH
TERJATEV
PORTFELJ DRUŽB
V FINANČNEM IN POSLOVNEM
PRESTRUKTURIRANJU

RAZVOJ NEPREMIČNINSKIH
PROJEKTOV

*v nastajanju

PORTFELJ STRUKTURIRANIH
POSOJIL

Direktor SFM

Andrej Laznik

S prilagodljivimi finančnimi rešitvami po najvišjih poslovnih in moralnih standardih ter s prožnim in dinamičnim pristopom, usmerjenim v izpolnitev interesov strank, želimo postaviti nove standarde. Verjamemo in dokazujemo, da je naš pristop odličen in da smo kar najboljše pripravljeni na izzive prihodnosti.

Real Estate strokovnjak

Gregor Grbec

Strokovnjak z več kot 25 letnimi izkušnjami na področju bančništva, poslovnega in finančnega svetovanja in nepremičninskih projektov. Za mednarodne korporacije in velika slovenska podjetja uspešno organiziral in vodil nepremičninske projekte v vseh razvojnih fazah – od pridobitve lokacije in prostorskega načrtovanja preko upravnih postopkov in gradnje, do začetka uporabe.

Real Estate strokovnjak

Janko Popovič

Več kot 20 let izkušenj v podjetništvu in vodenju podjetij, zlasti na nepremičninskem področju. Prevzemi, združevanje, prestrukturiranje, preobrazba, prodaja podjetij, je le nekaj izzivov na njegovi poslovni poti, ki je bila v veliki meri povezana z upravljanjem nepremičnin.

Ustanovitelj

Klemen Mlakar

V svoji pestri karieri je vodil in uspešno skrbel za upravljanje premoženja velikih investitorjev. Je strokovnjak na področju postavljanja strategij, postavitvi risk procesov ter finančne stabilnosti podjetja. Zaključil je številna kompleksna prestrukturiranja ter nekatere najpomembnejše projekte na področju združitev podjetij v regiji.

Ustanovitelj

Boštjan Klinec

Strokovnjak z več kot 20 let mednarodnih izkušenj na področju zavarovalništva, bančništva, upravljanja premoženja in vodenja investicijskih skladov. Uspešno zaključil več projektov odpiranja novih trgov in vodenja novih podjetij v tujini za podjetja, ki so se širila v tujino.

Produktni vodja
Superos Credit

Andraž Zupančič

Strokovnjak na področju digitalnih tehnologij. V zadnjih 10ih letil razvijal in vodil različne digitalne startup projekte, ki so prerasli v uspešne mednarodne spletne platforme. Skozi delovanje na projektih si je nabral velik nabor znanja na področju digitalnega marketinga, medijev, oglaševanja ter spletnih tehnologij.

Direktor Superos Fund Management

Andrej Laznik

V svoji bogati karieri ima več kot 30 let izkušenj v vodenju velikih podjetij, postavitvi optimalne organizacije in procesov po spojitvi podjetij, vodenju procesov optimizacije in prilagoditvi optimalnih stroškov s ciljem finančne in poslovne uspešnosti.

Vodja zalednih oddelkov

Tanja Močnik

Ima več kot 20 let izkušenj v borzno posredniški družbi ALTA Invest d.d. in Poteza d.d. s poznavanjem in usklajevanjem prodajnih in  podpornih procesov znotraj družbe ter vodenjem prodajne mreže.  Uspešno vodila in integrirala več različnih razvojnih projektov.

Direktor prodaje

Mateja Zavadlal

V svoji več kot 20 letni karieri je pridobila izkušnje najprej v javnem  sektorju in nato skoraj 15 let v gospodarstvu tako v Sloveniji kot v tujini.  Managersko kariero je zgradila na področju uspešne združitve več  podjetij, prestrukturiranja tako na finančnem kot poslovnem področju,  vodenju podjetij različnih panog, postavitvi kulture podjetja, učinkovitih  procesov in z graditvijo močnih uspešnih teamov.

Direktor Superos Advisory

Gašpar Ogris - Martis

V svoji 30 letni poslovni karieri je pretežno deloval v bančništvu na vodilnih pozicijah. Ima bogate managerske izkušnje na različnih področjih vodenja organizacij ter ima posebej izoblikovano znanje vseh vrst  financiranja podjetij, projektov, prevzemov idt.. Ravno tako si je skozi svoje bančno delovanje nabral velik nabor znanja pri razreševanju finančnih težav podjetij, še posebej na področju malega in srednjega gospodarstva.

PIŠKOTKI

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom nenehne izboljšave našega spletnega mesta. Piškotki ne vsebujejo in ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se strinjate z našo Politiko piškotkov.

POGOJI UPORABE IN OMEJITVE ODGOVORNOSTI

Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se šteje, da se strinjate z zgoraj navedeno Izjavo o omejitvi odgovornosti, z našimi Pogoji za uporabo spletnega mesta www.superos.eu in Politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.

Splošni pogoji za uporabo spletnega mesta www.superos.eu
Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov
Izjava o omejitvi odgovornosti